Taste

Bar'n

Wat krijg je als je een stoer interieur vermengt met een vrouwelijke touch en een verrassend assortiment aan heerlijke cocktails? Antwoord: de Brugse cocktailbar Bar’n!

Lees meer...

Beugnies Les Chocolats

Sinds 1991 ontwerpt en produceert Beugnies Les Chocolats ‘no-nonsense en high-end’ chocolaatjes voor speciaalzaken & chocolatiers in buitenland. Sinds 2015 is onze showroom in het hart van het chocoladeatelier zelf toegankelijk voor het grote publiek. 

 
 
Lees meer...

Bistro Westenwind

Kobe en zijn team verwelkomen u graag in Bistro Westenwind. Met een prachtig uitzicht op zee of de duinen geniet u van een lekker drankje, een heerlijke lunch, een koffie met verwennerijen of een gezellig diner.

Lees meer...

Boury

Boury is het gastronomisch restaurant van top- chef Tim Boury, lady of the house Inge Waeles en Ben Boury.

Lees meer...

Boury Bottled

Als chef ga ik nederig om met mijn producten. Ik bereid ze met respect voor hun eigenheid en ga geen smaken creëren, enkel uitpuren.
Die lijn trek ik ook door in het glas: zuivere smaken, rechttoe rechtaan of in een versterkende combinatie.

Lees meer...

Craenenburg

Op de hoek van de Brugse Markt en de Sint- Amandstraat bevindt zich het huis Craenenburg. De naam van dit prachtige gebouw met een rijke geschiedenis verwijst naar de bewoner die er in 1305 bekend was.

Lees meer...

Start2Taste

I know, er zijn duizenden wijnhandelaars die allemaal de beste wijn hebben. Ik sta voor rock-’n-roll in wijn! Anders, origineel, uitdagend, lekker, puur, elegant en vooral evenwichtig. Wijn is geen evidentie, wijn selecteren is een stiel. Ik ben er dagelijks mee bezig, ik ben erdoor gebeten... Wijn is mijn leven, wijn is mijn vak!

Lees meer...

The Rabbit

In brasserie The Rabbit in Heuvelland proeft u enkel van pure en smaakvolle topproducten. Van het vlees of de vis tot de garnituur, van de frietjes tot de slaatjes en sauzen,... op versheid en kwaliteit doen we geen enkele toegeving!

Lees meer...