Service

Decupere & Partners

Of u nu een kmo, starter, eenmanszaak of vzw bent, van accountantskantoor Decupere & Partners krijgt u advies over uw boekhouding, uw fiscaliteit en uw onderneming. Geen voorgekauwde info, wel een doordacht advies op maat en op basis van een gedetailleerde analyse van uw persoonlijke situatie.

Lees meer...

ikoon

Met een doordachte communicatie van A tot Z legt ikoon sterke fundamenten om jouw business te laten groeien. Van ambitieuze starter tot gevestigde kmo, met een fris en origineel logo, branding, website of campagne zetten we jouw bedrijf en producten of diensten in het vizier van jouw klanten.

Lees meer...

Magis Trading

Sinds meer dan 15 jaar is Magis Trading uit Izegem gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en bestelwagens. Zowel op de binnenlandse als op de buitenlandse markt is Magis Trading actief met uitgebreid aanbod en uitstekende service.

Lees meer...

The Musical Box

Na een succesvolle carrière van 35 jaar als accountant, belastingconsulent en partner bij Deloitte heeft Filip Seynaeve zijn passie omgezet in realiteit. Opgegroeid tussen de radio’s, bandopnemers, draaitafels en televisies was hij al van kinds af bezeten door muziek. De naam ‘The Musical Box’ is een knipoog naar het gelijknamige nummer van ‘Genesis’ op hun album ‘Nursery Crime’ uit 1971.

Lees meer...

Pastorie Caeneghem

Pastorie Caeneghem is een unieke eventlocatie en bed-and-breakfast in het hart van het bloemendorp Kanegem, in de schaduw van ‘De kathedraal van te lande’.

Lees meer...

Reiswinkeltje

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn. Met Reiswinkeltje en Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Lees meer...

Tenten Vannieuwenhuyze

Je trouwt, je geeft een receptie of een feestje? Je plant een tuinfeest samen met familie of vrienden? Zoon- of dochterlief is aan zijn of haar communie toe? Wat je ook te vieren hebt, wij bouwen in een mum van tijd de perfecte feest- of gelegenheidstent. Groot of klein, eenvoudig of net heel luxueus, zowel thuis als op een exclusieve locatie. Bij Tenten Vannieuwenhuyze ben je aan het juiste adres. Ons team staat garant voor uitstekende kwaliteit, een verzorgde levering, correcte timing en een perfecte uitvoering.

Lees meer...

't Hof ter Velde

In haar bloemenspeciaalzaak ‘t Hof ter Velde ontvangt Sara Vanneste jou met een waaier aan verse en kwaliteitsvolle bloemen, die ze met veel zorg en passie verwerkt tot prachtige bloemstukken en boeketten. Kom gerust langs om het kleurrijke aanbod te bekijken. Je vindt er ook een ruim assortiment aan planten, eigentijdse potten en exclusieve decoratie!

Lees meer...