Living

Casaspanje

Casaspanje.be is een familiebedrijf en gaat als makelaar gespecialiseerd in de Spaanse markt op zoek naar uw eigen tweede verblijf op maat. We hebben een grote knowhow van de provincie Alicante (voornamelijk Zuid Costa Blanca waar wij ons eigen verblijf hebben) en van de Comunidad Murcia.

Lees meer...

Credendo+

Credendo+ in Roeselare ontwerpt, maakt en verkoopt outdoor terrasmeubilair, buitenkeukens en buitenverlichting. Stuk voor stuk vervaardigd uit hoogkwalitatieve, natuurlijke materialen en 100% ‘made in Belgium’

Lees meer...

De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk biedt u het slaapcomfort om van te dromen. Van boxspring of bed en bodem tot matras, hoofdkussen en bedlinnen, in onze showroom kiest u uit een exquis aanbod aan topmerken. Maar meer nog dan op een uitgebreide keuze rekent u bij De Nachtwacht op een deskundig team dat samen met u op zoek gaat naar de ultieme slaapbeleving op uw maat

Lees meer...

Denis De Gloire

Denis weet wat actie is, in een vorig leven was hij bokser. In het zog van Jackson Pollock is hij de kunstenaar, de action painter die houdt van het gevecht met materialen. Tegelijk zoekt hij telkens het echte leven op, doordrongen van een onvervalste ‘joie de vivre’. Als authentieke bourgondiër - levenskunstenaar ook - vertaalt hij die vreugde en energie in expressieve doeken en sculpturen.

Lees meer...

Inge Bogaert

Raamdecoratie en interieurtextiel maken van jouw huis een thuis. Daarom creëert Inge Bogaert steeds een perfect eindresultaat op basis van je voorkeuren, stijl en persoonlijkheid.

Lees meer...

Intalex

Intalex is specialist in interieurafwerking in de residentiële sector.

Lees meer...

Interieur Maddens

Interieur Maddens realiseert exclusieve projecten voor woon- , winkel- en werkruimtes die getuigen van een doorgedreven visie op vormgeving. Onze hoogstaande afwerking vertaalt zich in de keuze voor de beste materialen en het oog voor detail. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring kan zowel de architect als de bouwheer steeds rekenen op een zorgeloos parcours.

Lees meer...

Maes Inox

Maes Inox heeft zich gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen- en buitenland. Maes Inox zorgt er ook voor om uw keuken up-to-date te houden, door steeds de nieuwste apparatuur aan te bieden. Nationale en internationale chefs werken samen met het bedrijf aan nieuwe keukentechnieken die de productiekosten doen dalen.

Lees meer...

Peter Plan

Peter Plan biedt de oplossing voor al uw opdrachten en problemen, dé ideale personal assistent. Voor al de projecten waar u geen tijd of zin in heeft. Wij helpen u graag bij de inrichting van appartementen, nieuwbouw- en kijkwoningen, toonzalen, boetieks en renovaties van A tot Z. Zowel voor particulieren als voor winkels en bedrijven doen wij er alles aan om hun wensen zo goed mogelijk te vervullen

Lees meer...

Revan

Voor elk interieur en ieders budget biedt Revan een passende oplossing in kurk, vinyl of parket.

Lees meer...

Steenhuyse

Onze passie voor schoonheid krijgt vorm in prachtige en uitgepuurde interieurs, waarbij design en functionaliteit één harmonieus geheel vormen. De eenheid in materialen en inrichting creëert een ongekende rust en warmte.

Lees meer...

Vantyghem

Bij Vantyghem Fashionable Flooring in Ichtegem vind je enkel topkwaliteit in tapijten. Alle Oosterse tapijten die wij verkopen, selecteren we ter plaatse in Iran, India, Pakistan en Nepal. We kiezen steeds voor handgemaakte tapijten, niet alleen omwille van de kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor het authentieke en unieke karakter van elk stuk.

Lees meer...