Vision 21 Sportsclub

Vision 21 Sportsclub

Doelgericht Sporten Met Resultaatgarantie

Vision 21 is sinds 1996 een gevestigde waarde op het vlak van sporten in Roeselare en omstreken. Doorheen deze jaren is ons centrum flink gegroeid en geëvolueerd om mee te blijven met de meest recente fitnesstrends. Bovendien bieden we steeds de nieuwste fitnessapparatuur aan, zoals o.a. de befaamde eGym. We hebben alles in huis om elke beginnende en ervaren sporter te voorzien van een compleet fitness- en sportgamma.

 

personal training

In Personal Training bieden onze enthousiaste en ervaren personal coaches elke sporter een correcte begeleiding en opvolging aan. Personal training bij Vision 21 bestaat uit één uur 1-op-1 begeleiding. Met aangepaste oefeningen en een trainingsprogramma op maat ondersteunen we elke sporter op weg naar een fitte levensstijl, een sterker lichaam en betere prestaties.

spinning

Vision 21 Sportsclub beschikt over een ruim aanbod spinninglessen; van recreatieve lessen tot trainingen op het niveau van een topsporter. Samen met een instructeur leer je de verschillende mogelijkheden kennen. Onze 36 Stages Indoor Cycling fietsen bieden de ultieme indoor spinning ervaring.

egym

eGym is een cirkeltraining waarbij de sporters systematisch doorschuiven. De cirkel bestaat uit 8 krachttoestellen, met variabele weerstand, die volledig is aangepast aan de kracht van elke individuele sporter. Zo wordt er steeds veilig en doeltreffend getraind. Het trainen op de eGymtoestellen kan enkel met een gepersonaliseerd polsbandje, dat alle gegevens synchroniseert met de eGym app. Zo is een extra stimulans verzekerd. Toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of doelstelling.

squash en padel

Voor beide balsporten kan je bij Vision 21 terecht. Squash wordt binnen gespeeld per 2 personen, padel is een outdoor balsport voor 4 personen. We organiseren regelmatig tornooien, wat het sporten extra boeiend maakt. Ook als je nog nooit gesquasht of gepadeld hebt, helpen we je met plezier op weg.

Vision 21 Sportsclub is veel meer dan een traditioneel fitnesscentrum. Alle sporters kunnen zich op heel wat verschillende manieren in het zweet werken.

  • Vision 21 Sportsclub
  • Vision 21 Sportsclub
  • Vision 21 Sportsclub
  • Vision 21 Sportsclub

VISION 21 SPORTSCLUB

Vierwegstraat 194 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 20 20 30 - roeselare@vision21.be

Maandag tot donderdag 08.00 – 22.30u.
Vrijdag 08.00 – 22.00u.
Zaterdag 09.00 – 18.00u.
Zondag 09.00 – 13.00u.

website

www.vision21.be

social

https://www.facebook.com/vision21rsl/

https://www.instagram.com/vision21rsl/