Tenten Vannieuwenhuyze

Tenten Vannieuwenhuyze

De perfecte feest- of gelegenheidstent

Je trouwt, je geeft een receptie of een feestje? Je plant een tuinfeest samen met familie of vrienden? Zoon- of dochterlief is aan zijn of haar communie toe? Wat je ook te vieren hebt, wij bouwen in een mum van tijd de perfecte feest- of gelegenheidstent. Groot of klein, eenvoudig of net heel luxueus, zowel thuis als op een exclusieve locatie. Bij Tenten Vannieuwenhuyze ben je aan het juiste adres. Ons team staat garant voor uitstekende kwaliteit, een verzorgde levering, correcte timing en een perfecte uitvoering.

 

gepersonaliseerd feest

Steeds vaker kiest men voor een gepersonaliseerd feest, volledig op maat uitgewerkt. Tenten Vannieuwenhuyze is de ideale partner om zo’n feest mee gestalte te geven. Tenten zijn het perfecte alternatief voor de klassieke feestzaal. We springen creatief om met vorm, aankleding en grootte, helemaal in functie van jouw specifieke wensen. Dat vertaalt zich in een unieke stijl, een ongedwongen sfeer en een onvergetelijk feest.

Je stijl kies je zelf: van rijkelijke, feestelijke drapages met sierlijke lusters tot een strakke bekleding met loungy karakter en LED-verlichting in verrassende kleurencombinaties. De indeling van de tent kan een combinatie zijn van een ceremonie- en/of eetgedeelte, een cosy corner, een overdekt terras, een disco of afterparty, een sigaren- en whiskybar, een catering-gedeelte,... de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Tenten Vannieuwenhuyze
  • Tenten Vannieuwenhuyze
  • Tenten Vannieuwenhuyze
  • Tenten Vannieuwenhuyze

TENTEN VANNIEUWENHUYZE

Deefakkerstraat 3 - 8770 Ingelmunster
+32 (0)51 48 69 60 - info@tentenvannieuwenhuyze.be

website

www.tentenvannieuwenhuyze.be

social

https://www.facebook.com/Tenten-Vannieuwenhuyze-264737213553155/