Steenhuyse

Steenhuyse

Signature Spaces

Onze passie voor schoonheid krijgt vorm in prachtige en uitgepuurde interieurs, waarbij design en functionaliteit één harmonieus geheel vormen. De eenheid in materialen en inrichting creëert een ongekende rust en warmte.

Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten rekent u op Steenhuyse Signature Spaces voor een totaalinrichting op maat die klopt tot in de kleinste details.

Een grondige studie zorgt ervoor dat we alle technieken onzichtbaar kunnen verbergen in de verlaagde spanplafonds. De ventilatie en airco gebeurt via de gordijnkoven waardoor er nergens storende roosters zichtbaar zijn. Dankzij het akoestische plafond kunnen we ook de speakers onzichtbaar integreren.

De grote slaapkamer is opgevat als een echte suitekamer, met een zwart hoogpolig tapijt dat een gezellige toets geeft. Via de slaapkamer komen we in de dressing die we uitbouwen als een privé-boetiek, met een combinatie van gesloten en open kasten en een centrale blok met goudkleurige accenten. We lopen door naar de ‘master bathroom’ met pastellone vloer en wanden. De losstaande wand aan de douche wordt naadloos afgewerkt in de Calacatta Oro in open boek.

  • Steenhuyse
  • Steenhuyse
  • Steenhuyse
  • Steenhuyse

STEENHUYSE

Ruiseleedsesteenweg 85 - 8700 Tielt
+32 (0) 473 43 65 41 - mathias@steenhuyse.com

website

www.steenhuyse.com

social

https://www.facebook.com/steenhuyseinterieurarchitectuur/