Peter Plan

Peter Plan

Wij Verlichten Elke Uitdaging

Peter Plan biedt de oplossing voor al uw opdrachten en problemen, dé ideale personal assistent. Voor al de projecten waar u geen tijd of zin in heeft. Wij helpen u graag bij de inrichting van appartementen, nieuwbouw- en kijkwoningen, toonzalen, boetieks en renovaties van A tot Z. Zowel voor particulieren als voor winkels en bedrijven doen wij er alles aan om hun wensen zo goed mogelijk te vervullen.

Dankzij een jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zorgen wij ervoor dat u op een goede manier geholpen wordt in de kortst mogelijke tijd. Van het opvolgen van verbouwing, contact met aannemers tot de totaalinrichting van uw woning, toonzaal of winkel. Alsook ter ondersteuning van een verhuis, staan wij paraat u te verlichten: zonder zorgen kan u uw oud pand verlaten en met een gerust hart kan u het nieuwe binnentreden. Stiptheid in uitvoering en perfectie in het totaalconcept zijn onze grootste troeven. Als extra dienst bieden wij naast styling ook een ondersteunende rol aan bij de opening van uw zaak, een receptie of trouw- en communiefeesten.

In alles wat we doen, staat een persoonlijke aanpak centraal. U kan rekenen op één aanspreekpunt voor al uw opdrachten, wij zijn uw rechterhand in het hele proces.

  • Peter Plan
  • Peter Plan
  • Peter Plan
  • Peter Plan

PETER PLAN

Meierie 17 - 8792 Desselgem
+32 (0)491 37 80 10 - peter@peterplan.be

website

www.peterplan.be

social

https://www.facebook.com/peterplanorganisatie/
https://www.instagram.com/peterplan.be/