Pastorie Caeneghem

Pastorie Caeneghem

Perfect Venue For Inspiring People

Pastorie Caeneghem is een unieke eventlocatie en bed-and-breakfast in het hart van het bloemendorp Kanegem, in de schaduw van ‘De kathedraal van te lande’.

Je geniet van rust en authenticiteit in het historische kader van de meer dan 120 jaar oude pastorie. Het prachtige gebouw onderging een ware metamorfose en heeft na indrukwekkende renovatie- en verbouwingswerken alles in huis om van je verblijf, je feest(je) of evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

De locatie bestaat uit verschillende ruimtes en is gedeeltelijk of in z’n geheel te huur, inclusief de prachtige tuin. Je receptie, babyborrel of bedrijfsevent verzorgen we tot in de puntjes, al dan niet met cateringservice naar keuze. Bovendien beschikt Pastorie Caeneghem over vier ruime en charmante B&B-kamers, ingericht met alle comfort.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info. We lichten graag en vrijblijvend de diverse mogelijkheden en all-in formules toe.
Bezoek is steeds mogelijk na afspraak.

 

 

babyborrel - communiefeest - receptie - verjaardag - jubileum familiefeest - doopfeest - huwelijk incentive - teambuilding businessmeeting - vergadering vernissage - tentoonstelling workshop - productvoorstelling private dinner - degustatie - proeverij bed-and-breakfast

  • Pastorie Caeneghem
  • Pastorie Caeneghem
  • Pastorie Caeneghem
  • Pastorie Caeneghem

PASTORIE CAENEGHEM

Kanegem Dorp 8 - 8700 Kanegem-Tielt
+32 (0)477 75 64 45 - welkom@pastoriecaeneghem.be

website
www.pastoriecaeneghem.be

social

https://www.facebook.com/pastoriecaeneghem/
https://www.instagram.com/pastoriecaeneghem/