Lamon Nuytens

Lamon Nuytens

Elegante wintermode in leer en bont

Dankzij hun unieke eigenschappen en warm karakter zijn bont en leder de laatste jaren niet meer weg te denken uit het winterse modebeeld. In het unieke familiebedrijf Lamon Nuytens vervaardigen de zussen Lamon en hun team exclusieve en zelfontworpen leder- en bontcollecties die tot ver in het buitenland gesmaakt worden.

 

keuze voor topkwaliteit

Van het aankopen van de dierenhuiden en het ontwerpen van modellen tot het vervaardigen van de stukken in het atelier, alles gebeurt in eigen huis. Voor de nieuwe collecties selecteren de zussen Lamon enkel materialen van topkwaliteit en laten zich voor hun keuzes graag inspireren door verrassende nieuwigheden en trends wereldwijd.

hier gebeurt alles eigenhandig

De kwaliteit van de gebruikte materialen en hoge afwerkingsgraad loopt als een rode draad doorheen alle ontwerpen. De wintercollectie biedt een uitgebreid aanbod aan bontkragen, verfijnde nertsen, laarzen met vacht bekleed... naast de vaste collectie van lederen en suède jasjes en jurken.

Ook in de mannenmode zijn leder en bont steeds aanwezig: warme blousons, comfortabele winterjassen en zachte pelsen en sjaals zijn slechts een greep uit het ruime winteraanbod

  • Lamon Nuytens
  • Lamon Nuytens
  • Lamon Nuytens
  • Lamon Nuytens

LAMON NUYTENS

Krauwelstraat 31 - 9790 Wortegem-Petegem

+32 (0)55 31 29 16 - lamon.nuytens@skynet.be

Maandag tot zaterdag 09.00 - 12.00u. & 13.30 - 18.30u.

Zondag 09.00 - 12.00u. & 14.00 - 18.00u.

website
www.lamon-nuytens.be