Interieur Maddens

Interieur Maddens

een mooi ontwerp verdient de perfecte uitvoering

Interieur Maddens realiseert exclusieve projecten voor woon- , winkel- en werkruimtes die getuigen van een doorgedreven visie op vormgeving. Onze hoogstaande afwerking vertaalt zich in de keuze voor de beste materialen en het oog voor detail. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring kan zowel de architect als de bouwheer steeds rekenen op een zorgeloos parcours.

Als u een niet-alledaags interieur wenst dat uitblinkt in unieke vormgeving en perfecte afwerking, dan bent u bij Interieur Maddens aan het juiste adres.

Onze passie voor design en mooie materialen leidt steevast tot de mooiste en meest inspirerende interieurs die u zich maar kan inbeelden. De vele reacties getuigen over de uitmuntende kwaliteit en de buitengewone beleving.

De keuze van materialen en technieken, het ambacht, de perfecte voorbereiding en afwerking... stuk voor stuk dragen ze bij tot de unieke stempel die we aan uw interieur geven.

 

MADDENS CONCEPT

Bovendien nemen we met Maddens Concept, al dan niet in combinatie met ontwerp, de volledige uitvoering van uw project in handen. Wij coördineren en begeleiden alle werken, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Een strikte voorbereiding en opvolging zijn immers uw garantie op een vlekkeloos eindresultaat. Daarenboven beschikken we over een eigen atelier waar onze vakmensen met kennis van zaken en oog voor detail het maatwerk tot leven brengen. Onze projecten situeren zich zowel in de particuliere, commerciële als in de professionele markt. We werken samen met gerenommeerde toparchitecten, maar ook met uw eigen vertrouwde interieurvormgever.

COMBINATIE VAN EXCLUSIEF INTERIEURDESIGN EN PUUR VAKMANSCHAP

Op de hoogste verdieping van ‘residentie De Boterbloem’ verenigt het penthouse ‘LEVEL SEVEN’ in Roeselare (www.levelseven.be), met een indrukwekkend panoramisch zicht op de stad, het mooiste van vele werelden. Designer Stijn D’hondt gaf vanuit zijn duidelijke visie op interieur en zijn zwak voor lijnen en natuurlijke materialen, zoals marmer, hout en edelmetaal, vorm aan ruimte en omgeving. Creativiteit gaat er hand in hand met exclusieve bewerkingen en een groot respect voor de schoonheid van de natuur.

Met Maddens Concept combineren we er fijn handwerk en pure ambacht met inspirerende vormen, zuivere lijnen en zeldzame technieken. We realiseren de volledige uitvoering en coördinatie van het penthouse, want het exclusief interieur vereist een perfecte uitvoering en afwerking.

‘LEVEL SEVEN’ is een artisanaal meesterwerk, waarin de meest geavanceerde technologie zorgt voor een optimaal leefcomfort. Het doordacht vakmanschap en handwerk tonen de hand van de meester, waarin de mooiste materialen met zorg en passie worden omgevormd tot het meest overweldigende interieur.

  • Interieur Maddens
  • Interieur Maddens
  • Interieur Maddens
  • Interieur Maddens

INTERIEUR MADDENS

Kaaistraat 60 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 20 87 19 - info@interieurmaddens.be

website
www.interieurmaddens.be

social

https://www.facebook.com/InterieurMaddens/
https://www.instagram.com/interieur_maddens/