ikoon

ikoon

Clever Communication

Met een doordachte communicatie van A tot Z legt ikoon sterke fundamenten om jouw business te laten groeien. Van ambitieuze starter tot gevestigde kmo, met een fris en origineel logo, branding, website of campagne zetten we jouw bedrijf en producten of diensten in het vizier van jouw klanten.

totaalpakket in eigen huis

Ikoon verenigt een sterk en divers team om jouw communicatie naar het hoogste niveau te tillen. We bundelen onze krachten en talenten om jou van dienst te zijn met een totaalaanbod aan creativiteit, op papier én op het web.

een sterke basis voor een machtige communicatie

Je logo en huisstijl vertellen wie je bent en wat je wil uitstralen. Daarom creëren wij steeds een stijl die helemaal bij je past. Sober of weelderig, modern of retro, strak of kleurrijk, maar altijd stijlvol, origineel en onderscheidend. Deze stijl trekken we door in alle communicatie. Of het nu gaat om een visitekaartje, brochure, belettering, verpakking, kledij, advertentie,... alles draagt jouw aantrekkelijke en eigen herkenbare stempel.

online op topniveau

Een website is jouw virtuele voordeur, je digitaal visitekaartje, vaak het eerste ‘contact’ met (potentiële) klanten. Daarom verdient je website de nodige aandacht en daar maken wij werk van! Elke website die bij ikoon gemaakt wordt, is een combinatie van een duidelijke structuur, een fris ontwerp, wervende teksten en een feilloze programmatie. Onze service krijg je er bovenop! Met een all-in hostingpakket en deskundige ondersteuning blijven we steeds ‘stand-by’ zodat jij je kan focussen op je eigen business. Bovendien nemen we graag social media, e-mailing of online advertising onder onze hoede. Reken op onze inzichten en ervaring om jouw verhaal ook online tot bij jouw doelgroep te brengen.

  • ikoon
  • ikoon
  • ikoon
  • ikoon

IKOON

Ruiseleedsesteenweg 85 - 8700 Tielt
+32 (0)51 43 17 90 - hello@ikoon.biz

website

www.ikoon.biz

social

https://www.facebook.com/ikoonbiz/
https://www.instagram.com/ikoon.biz/