Hangar 23

Hangar 23

De perfecte match van food & fashion

Coolness onder een industrieel dak, lifestyle in a warehouse, de perfecte match van food & fashion... Hangar23 in Harelbeke heeft het allemaal!

In dit prachtige pand en unieke concept verenigen Stephanie en Tobia het beste van zichzelf. Hun passies en levenstijl zie, proef en beleef je in het puur, gezond en lekker eten en in de stoere en hippe kledij. Hangar23 is geen winkel of restaurant, maar een plek waar je ondergedompeld wordt in een heerlijk authentieke way of life. Hier eet je verrukkelijke slaatjes en pasta’s, maar evengoed een smaakvolle steak met patatas bravas. Je praat er wat bij met een koffietje of een lekkere cocktail.

Je vindt er machtige kleedjes, zalige truien en broeken,... voor mannen en vrouwen met een zeker rock ’n roll-gehalte in hun bloed. Maar Hangar23 staat ook open voor jouw creatieve ideeën. Heb je plannen voor een workshop, een teambuilding of een feestje, dan helpen Stephanie en Tobia graag mee om die in Hanger23 waar te maken. Kom gerust eens langs om kennis te maken bij een hapje en een drankje!

  • Hangar 23
  • Hangar 23
  • Hangar 23
  • Hangar 23

HANGAR 23

Spoorwegstraat 23 - 8520 Harelbeke
+32 (0)56 90 20 21 - info@hangar23.be

Maandag tot zaterdag 11.00 - 18.00u.

website

www.hangar23.be

social

https://www.facebook.com/Hangar23lifestylefactory/
https://www.instagram.com/hangar23harelbeke/