Diamare

Diamare

Dare To Diamond

Met de juwelen van Diamare kies je voor handgemaakte creaties die je doen stralen. Vanuit haar liefde voor pure schoonheid creëert en verkoopt Maureen Durie stuk voor stuk prachtige sieraden die uitblinken in vrouwelijkheid, elegantie en temperament. Maatwerk van de bovenste plank die geheel aan jouw wensen voldoet.

 

een persoonlijke en unieke beleving

Elke creatie begint bij een goed gesprek, met het luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Jouw dromen zijn het vertrekpunt om aan de slag te gaan. Samen bekijken we de vormen, materialen en kleuren en zoeken we het juweel of het ontwerp uit dat perfect past bij wie je bent.

maatwerk om te schitteren

De collecties van Diamare blinken uit in tijdloze klasse en onberispelijke afwerking. Dankzij de materialen van topkwaliteit en een perfecte uitvoering geniet je telkens weer van handgemaakte schoonheid.

second jewelry life

Ook bestaande juwelen krijgen bij Diamare een tweede leven. Een ring of armband die te klein of te groot geworden is, een erfstuk dat je graag wil herwerken of een sieraad dat al jaren vergrauwd in je kast ligt,... Maureen zorgt voor de gewenste aanpassingen zodat jij er weer ten volle van kan genieten!

maureen durie fashion

Iedere vrouw, ongeacht haar vormen of maten, is prachtig en verdient het om mooi gekleed door het leven te gaan. Bij Maureen Durie Fashion gaan we samen op zoek naar de stijl die best bij jou past. De combinatie van kleurrijke patronen en soepele stoffen zorgen ervoor dat elke vrouw zich mooi en goed in haar vel voelt.

persoonlijke touch

Een persoonlijk aanpak en deskundig advies zijn het handelsmerk van Maureen Durie Fashion. Die eigen touch vind je terug in alles wat we doen. Elk kledingstuk is uniek en op maat gemaakt. In alle discretie kiezen we samen de modellen en materialen uit die jouw schoonheid en sterke punten accentueren.

  • Diamare
  • Diamare
  • Diamare
  • Diamare