De Nachtwacht

De Nachtwacht

Experts in slaapgenot

De Nachtwacht in Kortrijk biedt u het slaapcomfort om van te dromen. Van boxspring of bed en bodem tot matras, hoofdkussen en bedlinnen, in onze showroom kiest u uit een exquis aanbod aan topmerken. Maar meer nog dan op een uitgebreide keuze rekent u bij De Nachtwacht op een deskundig team dat samen met u op zoek gaat naar de ultieme slaapbeleving op uw maat.

 

topkwaliteit in slaapcomfort

Bij De Nachtwacht weten we maar al te goed hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom kiezen wij resoluut voor topmerken, die geen compromissen maken als het over uw slaapcomfort gaat. In onze ‘ViSpring corner’ komt u terecht in een wereld van Britse klasse en kwaliteit. ViSpring is niet zomaar een beddenfabrikant. Uniciteit loopt als een rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie. Elk bed wordt er op maat en met de hand gemaakt, uw garantie op een perfecte nachtrust, jaar na jaar na jaar.

Ook bij Hästens bent u verzekerd van hetzelfde slaapcomfort. Met het fijnste handwerk in pure, natuurlijke materialen en de unieke ruitjesstructuur als handelsmerk biedt Hästens niets minder dan het summum in bedden, matrassen en boxsprings. U ontdekt het uitgebreide aanbod op onze ‘Hästens floor’.

 

méér dan ‘waar voor uw geld’

Geen hechter en beter functionerend team dan dat van De Nachtwacht! Dat voelt u van het moment dat u de prachtige winkel binnen stapt in de hartelijke ontvangst, de betrokkenheid bij uw vragen en de eindeloze service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Omdat u voor uw investering in slaapkwaliteit – terecht! - niet over één nacht ijs gaat, luisteren wij naar uw noden en verwachtingen en stellen u op basis daarvan de meeste geschikte oplossing voor. Bovendien laten wij u graag uitproberen welk bed of kussen best bij u past. U brengt een nachtje door in ons ‘testnest’ of u neemt het hoofdkussen mee naar huis. Want ‘the proof of the pudding is in the eating’, toch?

Bij De Nachtwacht gaan we voor uw totale slaapbeleving, tot in de fijnste details. We personaliseren uw beddengoed in de gewenste kleuren en texturen en maken van uw bed een oase van rust en comfort. Onze passie geeft vaste vorm in uw tevredenheid.

  • De Nachtwacht
  • De Nachtwacht
  • De Nachtwacht
  • De Nachtwacht

DE NACHTWACHT

Meensesteenweg 121 - 8500 Kortrijk
+32 (0)56 26 11 63 - info@denachtwacht.be

Maandag 13.30 - 18.00u.
Dinsdag tot zaterdag 10.00 - 12.00u. & 13.30 - 18.00u.
Zondag gesloten

website

www.denachtwacht.be

social

https://www.facebook.com/de.nachtwacht.tielt/