Credendo+

Credendo+

FINE OUTDOOR FURNITURE

 

Credendo+ in Roeselare ontwerpt, maakt en verkoopt outdoor terrasmeubilair, buitenkeukens en buitenverlichting. Stuk voor stuk vervaardigd uit hoogkwalitatieve, natuurlijke materialen en 100% ‘made in Belgium’

 

unieke stijl

Mensen besteden steeds meer aandacht aan het outdoor gebeuren. Een mooi ingericht terras, een buitenkeuken, een perfecte tuin met poolhouse, sfeervolle buitenverlichting... het maakt deel uit van de trend waarbij buiten het verlengde van binnen wordt.

Daarom kiezen mensen ook op hun terras voor ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Precies het aanbod waarin Credendo+ zich als een vis in het water voelt!

gepersonaliseerd maatwerk

Bij Credendo+ zijn geen twee exemplaren hetzelfde. De unieke structuur en het karakter van de boom worden steeds bewaard en de meubels worden afgewerkt met natuurlijke olie of meubelzeep.

Ook de stoffen worden in eigen land - zelfs in eigen streek - geweven. Ze zijn ‘outdoor proof’ en probleemloos afneem- en afwasbaar. Bovendien heeft u de keuze uit zo’n 25 tinten om de structuren volgens eigen voorkeur in te kleuren. Kortom, wij leveren 100% maatwerk, waarin alles mogelijk is.

 

outdoor showroom

Het aanbod van Credendo+ bestaat uit vier collecties, ‘Retro’, ‘California’, ‘Chevy Chic’ en het nieuwe ‘Bruxelles’. Elk thema heeft een specifieke stijl. Zo bieden we elke klant een passende oplossing die aansluit bij zijn of haar voorkeur en bij de woning.
Ontdek wat wij in huis hebben op de website of in onze gloednieuwe showroom.

  • Credendo+
  • Credendo+
  • Credendo+
  • Credendo+

CREDENDO +

Brugsesteenweg 346 - 8800 Roeselare
+32 (0)496 52 72 42 - info@credendoplus.be

Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00u. Of op afspraak

website

www.credendoplus.be

social

https://www.facebook.com/Credendoplus-1932857373638557/
https://www.instagram.com/credendoplus/