Casaspanje

Casaspanje

tijdelijk of permanent, uw perfecte verblijf in spanje

Casaspanje.be is een familiebedrijf en gaat als makelaar gespecialiseerd in de Spaanse markt op zoek naar uw eigen tweede verblijf op maat. We hebben een grote knowhow van de provincie Alicante (voornamelijk Zuid Costa Blanca waar wij ons eigen verblijf hebben) en van de Comunidad Murcia.

Wij werken samen met verschillende Spaanse bouwheren die wij gescreend hebben op risico’s en op bouwkwaliteit. Zo kunnen wij u alle nodige garanties voor uw verblijf geven.

U geniet van een persoonlijke service en begeleiding in alle vertrouwen en discretie. Indien u dit wenst, kan u steeds een afspraak maken in ons kantoor. Beslist u om te verhuizen naar Spanje (Alicante Costa Blanca of Murcia Costa Calida) of wenst u er langdurig te verblijven, dan bieden wij u advies op maat en brengen u in contact met de juiste personen. Wij staan u bij van het voorbereidende werk en plaatsbezoeken tot administratieve verplichtingen en de afhandeling van de aankoop zelf. Ook nadien blijven wij aanspreekpunt voor soms kleine maar belangrijke zaken, ook wanneer u in België bent en niet zelf ter plaatse kunt gaan.

Ondertussen veel referenties, waaronder voetballers, manager van Eerste Klasse en Dana Winner.

  • Casaspanje
  • Casaspanje
  • Casaspanje
  • Casaspanje

CASASPANJE

Bedrijvencentrum ‘t Walletje 104 - 8300 Knokke-Heist
+32 (0)476 61 31 18 - info@casaspanje.be

Op afspraak

website
www.casaspanje.be