Argenteuil

Argenteuil

Spa & wellness

In Argenteuil in Roeselare geeft zaakvoerster Lieve Decuypere u samen met haar team een warm onthaal. Lieve heeft meer dan passie en liefde voor haar vak. Het exclusieve Spa & Wellness centrum/schoonheidsinstituut biedt kwalitatieve en resultaatgerichte behandelingen aan. Deze leggen de focus op verjongen en mooi maken en dit telkens uitgevoerd door een deskundig team. Couperose, pigmentatie, littekens, acné,... Geen enkele uitdaging is voor hen te groot! Een gezonde huid is in Argenteuil het voornaamste streefdoel.

Voor de behandeling van het gelaat wordt in Argenteuil gewerkt met de producten van Environ en !QMS. Deze producten zijn ontwikkeld door artsen en wonnen meerdere awards. Met verschillende producten en behandelingen wordt zuurstof, collageen en vitamine A teruggegeven aan de cel, waardoor die opnieuw gezond wordt en verjongt. Daarnaast wordt er ook gewerkt met de minerale make-up van jane iredale, die geen schadelijke kleur- of bewaarstoffen bevat en u zo gezond doet stralen. Via een persoonlijke make-up cursus leert u om uw make-up in evenwicht te brengen met de vorm van uw gezicht en uw individuele gelaatstrekken. We zijn ook gespecialiseerd in persoonlijk kleuradvies met focus op kleding en make-up. Tijdens onze workshop vormen we de deelnemers om tot kenners van hun eigen kleurenpalet. Ze krijgen nuttige tips om gericht de juiste kledij te vinden en die kennis dragen ze een heel leven met zich mee.

Argenteuil biedt een waaier aan diverse verzorgingen afgestemd op uw wensen. Uitgebreid kuren of kleine verwenmomenten, alleen of met twee, zijn voor lichaam en geest een echte aanrader! U kan genieten van één van onze voorgestelde arrangementen of wij adviseren u graag bij een pakket dat u zelf samenstelt. Wat denkt u van relaxen in een 1001-nacht badtempel of in een roodkoperen bad? Of ingepakt worden met heelgras, oranjebloesem en klei? Of wordt u liever gewiegd door de dondolo-zetels? We begeleiden u graag met onze expertise tijdens uw arrangement!

In Argenteuil gebruiken we een natuurlijke suikerpasta, gebaseerd op een eeuwenoud Egyptisch recept, met gezonde bestanddelen die ons toelaten lichaamshaar op een pijnloze en efficiënte manier te verwijderen met minder ingegroeide haartjes en geen allergische reacties. Door deze techniek toe te passen is het zelfs mogelijk om haartjes van 1,6mm of vier dagen na het scheren te verwijderen.

Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold en we gaan ook altijd op zoek naar de nieuwste technieken en trends. Zo ontdekten we een totaal nieuwe zeepmassage waarbij het product in cirkelvormige bewegingen wordt ingewerkt en zo de huid peelt en tegelijk ontspant. Daarnaast bieden we de Pantai Luar massage aan. De Pantai Luar is een oud ritueel, waarbij voortdurend warme oliën met kruidenstempels worden ingewerkt op het lichaam. Met speciale technieken wordt het zenuwstelsel en de bloedcirculatie gestimuleerd met een energieboost tot gevolg.

Ons team verwelkomt en begeleidt u graag om u zo intens mogelijk te laten ontspannen!

  • Argenteuil
  • Argenteuil
  • Argenteuil
  • Argenteuil

ARGENTEUIL

Westlaan 255 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 22 21 70 - info@argenteuil.be

Maandag 09.00 - 16.30u.
Dinsdag tot vrijdag 09.00 - 18.30u.
Zaterdag 09.00 - 17.30u.

website
www.argenteuil.be
social
https://www.facebook.com/Argenteuil-Roeselare-1877234372501228/