• ADVERTEREN?

    Hier moet je zijn.

    C-Lux Magazine is een jaarlijks lifestyleboek over unieke merken, zaken met een sterk imago. Het is een boek dat de klasse uitstraalt van de ondernemingen die erin adverteren, en vlot z’n weg vindt naar de meerwaardezoeker. De mensen hebben het graag in huis liggen. En daar valt het op. Grijp nu je kans en claim je plek in deze exclusieve galerij. Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er graag alles over. Persoonlijk. 

Adverteren

Adverteren?

Het is bijna zover! Binnenkort lanceren we het nieuwe C-Lux boek! Opnieuw straalt dit lifestyleboek de klasse uit van de zaken die erin adverteren.

Het concept blijft hetzelfde, maar we maakten het dit jaar nog interessanter voor de adverteerders, en dit door een focus op winter en zomer, de oprichting van de C-Lux businessclub en de uitbreiding van het onlineplatform.

Dit jaar wordt het C-Lux magazine een heus jaarboek. Positief? Tuurlijk. Het biedt je de mogelijkheid om de focus op de zomer uit te breiden naar de winter. Dit komt de fashion ten goede. Maar ook de andere branches kunnen hun winterinitiatieven belichten!

Claim jouw plek in het nieuwe C-Lux magazine en word bovendien automatisch vip-member van de nieuwe C-Lux businessclub.

En, last but not least! Naast de exposure in het boek krijg je de kans om op de Facebook-en Instagrampagina van C-Lux jouw bedrijf in the picture te plaatsen!

Beslis snel!
 

" Live healthy, eat sober. And discover the world of beauty & wellness smooth and softly. It will kiss your brains. "